Luottorinki - Luottohenkilö

Mikä on Luottorinki, Luottohenkilö?

Sinulla on yrityksessäsi tarve osaavalle, tilanteessa kuin tilanteessa selviävälle, luotettavalle tekijälle, joka tekee hyvin sen, mitä lupaa ja tulee silloin kun lupaa. 

Meiltä heitä löytyy! 

Olemme kehitelleet hyvin yksinkertaisen palvelukonseptin ja nimenneet sen Luottoringiksi. Siinä etsimme yrityksesi tarpeisiin ja työyhteisöösi juuri sopivia osaavia ja useimmiten vieläpä lähistöllä asuvia senioreita Luottohenkilöiksi ja yhdistämme heidät joustavaksi, tutuksi ja ketteräksi Luottoringiksi. 

  • Yrityksellesi tämä tarkoittaa tuttujen, kerralla perehdytettyjen, hyvin nopeasti ja joustavasti tarpeen mukaan töihin tulevaa joustoreserviä. Sopimuksellisesti kyse on B2B henkilöstövuokrauksesta. Yritys maksaa Luottoringin työstä vain toteutuneiden työtuntien mukaisesti. 

  • Luottorinkimme henkilöille tämä tarkoittaa mahdollisuutta kuulua tutuksi tulevaan työporukkaan, joustavaa, mielekästä tekemistä sekä lisätienestiä. Luottorinki elää organisoitumiseltaan todeksi Onnexin arvoja, joista eläkeläisillemme hyvin tärkeä on vapaus valita. 

Kiinnostuitko?