Tiimimme yrityksille

Ota yhteyttä!

Ulla-Maija Soininen

Heimopäällikkö, Toimitusjohtaja, Yrittäjä

ulla@onnexi.fi , 040 827 9951 (Huom! Iltaisin)

Olen se "Ulla Onnexilta", Onnexin perustaja, pääomistaja ja yrittäjä. Unelmani on rakentaa Onnexista yritys, jonka kautta jokainen sitä haluava seniorimpi osaaja ja ikääntyvä pääsee tekemään, osallistumaan ja palvelemaan asiakkaitamme täysin poikkeuksellisella asenteella, ilolla ja motivaatiolla. Sellainen yritys, jossa itsekin voin aikanaan sennumpana tehdä töitä, olla osana huikean ihanaa työporukkaa ja palvella mahtavia asiakkaita. 

Olen työurallani kiertänyt vuosia maailmalla, saanut tehdä ja oppia valtavasti. Päämäärätietoinen ja peräänantamaton pohojalaasilla geeneillä varustettu, joka menee kuulemma vaikka läpi harmaan kiven. Olen Lapissa syntynyt ja kasvanut, etelä-pohojalaasen Laura-mummon ja satakuntalaisten Sirkka-äidin ja Siiri-mummon kasvattama, opiskellut Oulussa ja asunut Uudellamaalla viimeiset 20+v. Onnellisesti naimisissa Pohjois-Karjalalaisen paremman puoliskon kanssa, 3 pojan äiti ja 2 karvaisen koirapojan emäntä. Maantieteellisesti en siis ole mistään tai olen kaikkialta kotoisin. Rakas Laura-mummoni opetti minulle kovan työmoraalin: "aina on töitä tehty ja teherähän". Mottoni: "Asioilla on tapana järjestyä ja useimmiten vieläpä parhain päin." Työtaustastani lisätietoja: Linkedin.


Satu Latvio

Onnexin myynnin sydän

myynti@onnexi.fi, 044 982 0721

Olen Satu. Yrittäjä, äiti, ystävä ja puoliso.

Ihmisenä olen iloinen, sosiaalinen, helposti lähestyttävä, aito, auttavainen, huumorintajuinen ja kaikkien kaveri mutta joskus myös liian puhelias.

Vielä yksi juttu! Rakastan ihmisiä ja myyntiä- teen työtäni aina sydämellä🧡

Tulin sattumien kautta Onnexille. Tapasin Ulla-Maijan isäni yrityksen kautta. Emme malttaneet lopettaa ideointia ja kahvitreffit venyikin Hyvinkään ABC:llä tuntien mittaisiksi. Tiesinkin heti sydämessäni, että tässä Onnexin tarinassa haluan olla mukana 💛

Sadusta lisätietoa LinkedIn 


Roosa Huotarinen

Onnexin myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu
roosa.huotarinen@onnexi.fi, 045 783 3504

Moikka, olen Roosa Huotarinen, 28-vuotias opiskelija Helsingistä. Perheeseeni kuuluvat mieheni, tyttäreni ja koira. Valmistun joulukuussa 2021 restonomiksi.

Olen työskennellyt erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä mm. vastaanottovirkailijana sekä R-kioskilla myyjänä.

Vapaa-ajallani vietän aikaa perheeni kanssa sekä lenkkipoluilla. Harrastan juoksua, tavoitteenani on juosta puolimaraton ensi kesänä. Saa nähdä kuinka käy.

Kiinnostuin myynnistä ja markkinoinnista opintojeni aikana. Syvensin tietoani vapaa valintaisilla kursseilla, jonka seurauksena aloin etsiä työpaikkaa ja käytännön kokemusta alalta. Näin päädyin Onnexille, ja odotan innolla mitä kaikkea yhdessä keksimme!

Työskentelen Onnexilla myynnin ja markkinoinnin parissa. Hoidan myös asiakaspalvelua tiistaisin ja torstaisin klo 12-14.


Matti Kontio

Onnexi myynti, Isännöinti- ja as oy palvelut

matti.kontio@onnexi.fi, 045 7833 7955

Olen Kontion Matti, 67 vuotias eläkeläinen Hämeenlinnasta. Perheeseeni kuuluu vaimo, kaksi lasta ja neljä lastenlasta. Töikseni tein aluksi myyntihommia -90 luvun alkuun ja sen jälkeen tietotekniikan töistä. Eli Turun AMK:ssa tietotekniikan osastolla asiakastuessa, palvelimien ja tietojärjestelmien asiantuntijana. Harrastuksena on ollut valokuvaus ja liikuntaa. Kun toiset ulkoiluttaa koiraa, niin minä ulkoilutan kameraa.

Minä teen Onnexilla keikkaa eli remontteja, maalauksia ja sen semmoista. Ja tottakai omia IT-hommia. Remonttitiimin vastuullisena toimin myös. Haasteena tällä hetkellä on rakentaa siltoja isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden suuntaan eli vähän isompia remppahommia kuin henkilöasiakkaiden kanssa.

Mottoni: Ole utelias ja avoin oppimaan uusia asioita.

Ja remonttipuolelle vielä, että parempi ylläpitää ehjää kuin korjata rikkinäistä.


Onnexi Oy

Aukioloajat

- Sähköiset yhteydenotot 

Maanantai - Perjantai: 9.00 - 16.00

- Asiakaspalvelu puhelimen päässä 

tiistaisin ja torstaisin klo 12-14

Myynti yrityksille, Satu tavattavissa:

myynti@onnexi.fi , puh. 044 982 0721

asiakaspalvelu ti ja to 12-14, Roosa tavattavissa 

puh. 044 972 3823

Kiinnostuitko?